Highest competence in
Cheese and dairy products

Relish with roots - since 1995

natürli: relish with roots

natuerli logo

Under the regional label "natürli", natürli zürioberland ag sells selected cheese specialties from regional small cheese dairies. In addition, we produce high-quality dairy products and cottage cheese in our own dairy in Saland in the Töss Valley.

Natürli cheese and natural dairy products are available from numerous regional retailers,in our humidors,at the wholesale distributors and in our webshop.

News

Sorry, we couldn't find any posts. Please try again.

14 Stunden vor

Natürli

Heute ist Fondue-Wetter ❄️☃️ 🫕 Ein feines natürli Fondue ist genau das Richtige für die kalte Jahreszeit.

Das Zürioberländer Fondue gibt’s in unserem Verkaufsautomat bei Lötterle Tösstaler Schinkenräucherei AG an der Oberzelgstrasse 2 in Saland:
👉 https://www.naturli-ag.ch/kaese-verkaufsautomat/

Oder online bei Farmy.ch:
👉 http://markt.naturli-ag.ch/popup/Fondue-fixfertig-rezent-870g-natuerli
... Mehr erfahrenEinklappen

Auf Facebook anschauen

19 Stunden vor

Natürli

Das Catering Unternehmen MAXIMAHL Catering aus Dürnten setzt auf zürioberländer Innovationskraft in der Krise: das Gastrounternehmen bietet jeweils freitags und samstags den leckeren Cheebab an - ein 100% vegetarischer Käse-Kebab von natürli-Käser Roland Rüegg aus der kaesereirueegg_gmbh in Wildberg.

👉 www.naturli-ag.ch/Cheebab

Cheebab - der geheimnisvoll Käse
Hier gehts zum Beitrag.
... Mehr erfahrenEinklappen

Auf Facebook anschauen

2 Tage vor

Natürli

Camera roll! Heute war Farmy.ch bei uns zu Besuch im Käsekeller und in der Molkerei in Saland 😀 Unsere feinen natürli Käse- und Milchprodukte gibt’s im Onlineshop von Farmy 🐓

👉 http://markt.naturli-ag.ch
... Mehr erfahrenEinklappen

Auf Facebook anschauen

3 Tage vor

Natürli

Weihnachtszauber in Zürich 🌲 Besucht uns am Winterdorf auf dem Tessinerplatz, direkt beim Bahnhof Enge in Zürich. Feines natürli Raclette, leckere Snacks und schöne Geschenkideen warten auf euch! 😍🎁
.
.
.
#zürich #zurich #züri #zurichfood #zurich_switzerland #zurichcity #zürifood #zürichfood #foodfestival #foodlover #foodlove #raclette #racletteparty #raclettecheese #zürioberland #tösstal #weihnachtsmarkt #weihnachtsgeschenke #wiehnachte #wiehnachtsmärt #vorweihnachtszeit #vorweihnachtsstimmung #glühwein #glühweinzeit
... Mehr erfahrenEinklappen

Auf Facebook anschauen

5 Tage vor

Natürli

Racletteparadies mitten in Zürich ❤️ in unserem Käse-Humidor im Jelmoli Food Market in Zürich findet ihr rund 25 Sorten Raclette: von Pfeffer über Portwein bis hin zu Mostbröckli, Sake von shizuku GmbH und Röteli - für jeden ist etwas dabei ❤️

👉 www.naturli-ag.ch/kaese-zuerich/

Lust auf Raclette bekommen?! Geniesse 12-15 Sorten Raclette aus dem Zürioberland am natürli Racletteplausch - am Donnerstag, 3. Dezember sind noch Plätze frei 😋

👉 www.naturli-ag.ch/racletteplausch19/
... Mehr erfahrenEinklappen

Auf Facebook anschauen

Our values

Freshness

We guarantee maximum freshness through short transport routes and, whenever possible, the use of regional ingredients.

Quality

We use only natural raw materials and do not use preservatives, artificial flavourings and dyes.

Transparency

We know where the milk that is in our products comes from. Our supply chains are transparent and traceable, from pasture to the shelf.

Fairness

We maintain a sustainable, fair and cooperative cooperation with our regional producers and suppliers.

natürli cheese competence in numbers

Months of maturation

Our cheese specialties ripen on average for 9 months in the stone cellar – so they develop their characteristic aroma.

Tons of cheese

More than 200 tons of cheese ripen in our cheese cellars in Saland. There they are regularly cared for and checked for their quality.

Humidors

In nine humidors we sell our cheese directly from the cheese cellar. A shopping experience for the eye, nose and palate awaits you.

Types of cheese

Depending on the season, we offer around 300 types of cheese from Switzerland and abroad, including seasonal specialties, in our humidors.

Unique shopping experience in our cheese humidor

Fresh, fresher, humidor: If you have ever tasted cheese directly from the cheese cellar, you know: the fresher a cheese, the better the aroma and taste.

In order to be able to offer customers cheese as fresh as from the cellar, natürli zürioberland AG has developed the cheese humidor. This innovative small-format cheese cellar offers a unique shopping experience for all your senses: In the humidor, temperature and humidity are regulated in such a way that they correspond to the real climatic conditions in a cheese cellar. Thanks to ideal climatic conditions, the cheese can be stored openly in the humidor – so it retains its unadulterated aroma.