Highest competence in
Cheese and dairy products

Relish with roots - since 1995

natürli: relish with roots

natuerli logo

Under the regional label "natürli", natürli zürioberland ag sells selected cheese specialties from regional small cheese dairies. In addition, we produce high-quality dairy products and cottage cheese in our own dairy in Saland in the Töss Valley.

Natürli cheese and natural dairy products are available from numerous regional retailers,in our humidors,at the wholesale distributors and in our webshop.

News

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1 Tag vor

Natürli

Willi Schmid, Käse-Meister der Städtlichäsi Lichtensteig und Natürli Produzent, gibt Einblick in seinen Alltag und verrät, was seine Kreationen so besonders macht: «Ich will den Käse möglichst sorgfältig behandeln. So bekommt er seinen ganz speziellen Charakter», erklärt Schmid.

Willi Schmids Kreationen findet ihr unter anderem in unseren natürli Käse-Humidoren:
👉 https://www.naturli-ag.ch/humidore/
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Auch die Spitzenköche Andreas Caminada und Ralph Schelling sowie das Luxushotel The Dolder Grand schwören auf die Käsespezialitäten von Willi Schmid.
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Online gibt's die Kreationen des Käsekünstlers im Webshop von Farmy.ch:
👉http://markt.naturli-ag.ch/products?keywords=Lichtensteig&locale=de
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Weitere Infos zu Willi Schmid und seinen Produkten:
👉https://www.willischmid.ch
... Mehr erfahrenEinklappen

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4 Tage vor

Natürli

Langsam aber sicher verabschiedet sich der Sommer und der Herbst zieht ein. Die Tage werden kürzer und kühler. Höchste Zeit für.....RACLETTE 🤩

Wir freuen uns, dass wir euch auch in diesem Jahr wieder mit unserem beliebten natürli Racletteplausch verwöhnen dürfen: Rund 12 verschiedene Sorten Raclette aus dem Zürcher Oberland warten auf euch. Und unsere stimmungsvoll dekorierte natürli-Alphütte bietet genau den richtigen Rahmen für einen genussvollen Abend.

Selbstverständlich halten wir bei all unseren Anlässen das Corona-Schutzkonzept ein. Da die Platzzahl pro Abend aufgrund der Abstandsregeln reduziert ist, bieten wir euch neu immer zwei Abende an pro Wochenende (Freitag & Samstag). So könnt ihr ganz unbesorgt das feine Raclette geniessen 😋

Jetzt anmelden und Platz sichern:
👉 https://www.naturli-ag.ch/racletteplausch19/
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7 Tage vor

Natürli

Noch keinen Plan für den Samstag? Heute gibt’s feine Raclettebrötli bei der Chäsi Girenbad 😋 nix wie los....🧀❤️ ... Mehr erfahrenEinklappen

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2 Wochen vor

Natürli

Ein Knuspriges Brot und unser feiner natürli Hüttenkäse...mmmh die perfekte Kombination! Unser körnige Hüttenkäse wird aus regionaler zürioberländer Milch hergestellt, von Bauern unseres Vertrauens und garantiert silofrei 🐄

❤️ natürli: Genuss mit Herkunft ❤️

👉 https://www.naturli-ag.ch/natuerli-milchprodukte/
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Our values

Freshness

We guarantee maximum freshness through short transport routes and, whenever possible, the use of regional ingredients.

Quality

We use only natural raw materials and do not use preservatives, artificial flavourings and dyes.

Transparency

We know where the milk that is in our products comes from. Our supply chains are transparent and traceable, from pasture to the shelf.

Fairness

We maintain a sustainable, fair and cooperative cooperation with our regional producers and suppliers.

natürli cheese competence in numbers

Months of maturation

Our cheese specialties ripen on average for 9 months in the stone cellar – so they develop their characteristic aroma.

Tons of cheese

More than 200 tons of cheese ripen in our cheese cellars in Saland. There they are regularly cared for and checked for their quality.

Humidors

In nine humidors we sell our cheese directly from the cheese cellar. A shopping experience for the eye, nose and palate awaits you.

Types of cheese

Depending on the season, we offer around 300 types of cheese from Switzerland and abroad, including seasonal specialties, in our humidors.

Unique shopping experience in our cheese humidor

Fresh, fresher, humidor: If you have ever tasted cheese directly from the cheese cellar, you know: the fresher a cheese, the better the aroma and taste.

In order to be able to offer customers cheese as fresh as from the cellar, natürli zürioberland AG has developed the cheese humidor. This innovative small-format cheese cellar offers a unique shopping experience for all your senses: In the humidor, temperature and humidity are regulated in such a way that they correspond to the real climatic conditions in a cheese cellar. Thanks to ideal climatic conditions, the cheese can be stored openly in the humidor – so it retains its unadulterated aroma.