Highest competence in
Cheese and dairy products

Relish with roots - since 1995

natürli: relish with roots

natuerli logo

Under the regional label "natürli", natürli zürioberland ag sells selected cheese specialties from regional small cheese dairies. In addition, we produce high-quality dairy products and cottage cheese in our own dairy in Saland in the Töss Valley.

Natürli cheese and natural dairy products are available from numerous regional retailers,in our humidors,at the wholesale distributors and in our webshop.

News

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4 Tage vor

Natürli

Unsere feinen Milchprodukte und Käsespezialitäten aus dem Zürcher Oberland bekommt ihr mit wenigen Klicks bequem im Webshop von Farmy.ch. Mit ganz viel ❤️ und ohne CO2 geliefert 👏👏Im Mai möchten wir euch einige unserer Produzenten vorstellen. Heute: Natürli Natürli Zürioberland

Die Natürli Zürioberland verarbeitet, veredelt und vermarktet regionale Käsespezialitäten von rund 25 gewerblichen Käsereien und leisten so einen wichtigen Beitrag zu einer nachhaltigen regionalen Wirtschaft. Wir legen grossen Wert auf maximale Frische, transparente Lieferketten, verzichten auf Konservierungsmittel und künstliche Farb- und Aromastoffe und verwenden wo immer möglich regionale Zutaten. In unserer hauseigenen Molkerei verarbeiten wir frische Milch aus dem Zürcher Oberland zu qualitativ hochwertigen Milchprodukten wie Joghurt, Quark oder Hüttenkäse.
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Au mois de mai, nous voulons vous présenter certains de nos producteurs. Aujourd'hui : Natürli Zürioberland

Naturli Zürioberland transforme, affine et commercialise des spécialités fromagères régionales provenant d’environ 25 fromageries commerciales, contribuant ainsi de manière significative à une économie régionale durable. Nous accordons une grande importance à une fraîcheur maximale, à des chaînes d’approvisionnement transparentes, nous évitons l’utilisation de conservateurs et de colorants et arômes artificiels et nous utilisons des ingrédients régionaux dans la mesure du possible. Dans notre propre fromagerie, nous transformons le lait frais de l’Oberland zurichois en produits laitiers de haute qualité tels que le yaourt, le quark ou le fromage blanc.
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https://farmy.ch/ct/…
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1 Woche vor

Natürli

Seit über 150 Jahren wird in Girenbad bei Hinwil Milch zu Käse verarbeitet. Ganz anders als zu Gotthelfs Zeiten geht es aber in der neuen Chäsi Girenbad zu und her: Im Frühjahr 2020 nahmen Christa und Philipp Egli die neu ausgebauten Produktionsräume der Chäsi in Betrieb. Über drei Etagen und mit viel Tageslicht sind die Räumlichkeiten nun optimal auf die Arbeitsprozesse ausgerichtet, was die Produktion effizienter macht. Und die umlaufende Besuchergalerie lädt neugierige Spaziergänger dazu ein, einen Blick ins Chäs-Chessi zu werfen. ... Mehr erfahrenEinklappen

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3 Wochen vor

Natürli

Hinter jedem Käse steckt eine Geschichte: „Der Wilde von Walde“ heisst der rezente Käse aus der Käserei Trachsel in Walde SG. Der Käse reift bis zu drei Jahre in unseren Tonsteingewölbekellern bis er perfekt ausgereift und eben richtig wild ist.
Den Wilden vom Walde und weitere natürli Käsespezialitäten könnt ihr online bestellen unter 👉 http://markt.naturli-ag.ch
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4 Wochen vor

Natürli

Hüttenkäse aus feiner zürioberländer Heumilch 😍 Unseren natürli Hüttenkäse gibt's im Jelmoli Food Market, in unseren 9 Coop Humidoren und im natürli Webshop.
👉http://markt.naturli-ag.ch/popup/huettenkaese-natuerli
👉https://www.naturli-ag.ch/humidore/
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Our values

Freshness

We guarantee maximum freshness through short transport routes and, whenever possible, the use of regional ingredients.

Quality

We use only natural raw materials and do not use preservatives, artificial flavourings and dyes.

Transparency

We know where the milk that is in our products comes from. Our supply chains are transparent and traceable, from pasture to the shelf.

Fairness

We maintain a sustainable, fair and cooperative cooperation with our regional producers and suppliers.

natürli cheese competence in numbers

Months of maturation

Our cheese specialties ripen on average for 9 months in the stone cellar – so they develop their characteristic aroma.

Tons of cheese

More than 200 tons of cheese ripen in our cheese cellars in Saland. There they are regularly cared for and checked for their quality.

Humidors

In nine humidors we sell our cheese directly from the cheese cellar. A shopping experience for the eye, nose and palate awaits you.

Types of cheese

Depending on the season, we offer around 300 types of cheese from Switzerland and abroad, including seasonal specialties, in our humidors.

Unique shopping experience in our cheese humidor

Fresh, fresher, humidor: If you have ever tasted cheese directly from the cheese cellar, you know: the fresher a cheese, the better the aroma and taste.

In order to be able to offer customers cheese as fresh as from the cellar, natürli zürioberland AG has developed the cheese humidor. This innovative small-format cheese cellar offers a unique shopping experience for all your senses: In the humidor, temperature and humidity are regulated in such a way that they correspond to the real climatic conditions in a cheese cellar. Thanks to ideal climatic conditions, the cheese can be stored openly in the humidor – so it retains its unadulterated aroma.