Highest competence in
Cheese and dairy products

Relish with roots - since 1995

natürli: relish with roots

natuerli logo

Under the regional label "natürli", natürli zürioberland ag sells selected cheese specialties from regional small cheese dairies. In addition, we produce high-quality dairy products and cottage cheese in our own dairy in Saland in the Töss Valley.

Natürli cheese and natural dairy products are available from numerous regional retailers,in our humidors,at the wholesale distributors and in our webshop.

News

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3 Tage vor

Natürli

Unsere Humidore sind wahre Schatzkammern! Eintreten, probieren, entdecken und geniessen...ihr findet uns an 9 Standorten: https://www.naturli-ag.ch/humidore/ 😋🧀
#käseliebe #cheeselover #natürli #zürioberland #käseparadies #käsehumidor
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2 Wochen vor

Natürli

Das neue Jahr startet mit einer Erfolgsmeldung: Aufgrund der grossen Nachfrage haben wir drei weitere Termine für den natürli Racletteplausch geplant:

Freitag, 14. Februar 2020
Freitag, 13. März 2020
Freitag, 27. März 2020

Wer also im neuen Jahr einen gemütlichen Abend mit Freunden, Familie oder Vereinskollegen verbringen möchte, der kann sich unter folgendem Link anmelden: https://www.naturli-ag.ch/anmeldung-racletteplausch/

Wir freuen uns auf drei weitere tolle Raclette-Abende in der natürli Alphütte in Saland!
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4 Wochen vor

Natürli

Wir wünschen euch einen guten Rutsch in ein erfolgreiches und glückliches Jahr 2020 🚀🎉
Eure natürli zürioberland ag wird euch auch im kommenden Jahr mit feinen Käsespezialitäten, Milchprodukten und tollen Anlässen begeistern!
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1 Monat vor

Natürli

Liebe Freundinnen und Freunde,
Die natürli zürioberland ag blickt auf ein erfolgreiches Jahr 2019 zurück: neue Produkte wie der natürli Hüttenkäse wurden erfolgreich lanciert, drei neue Käse-Humidore in Feuerthalen, Winterthur und Oberwil eröffnet und der Zürcher Oberländer Käsemarkt feierte dieses Jahr nicht nur sein zehnjähriges Jubiläum, sondern auch einen neuen Besucherrekord 😃!

Wir freuen uns darauf, im 2020 an diesen Erfolg anzuknüpfen 🚀 und wünschen euch und euren Familien schöne und erholsame Festtage und einen guten Rutsch ins neue Jahr! 🎉
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2 Monate vor

Natürli

Winterzeit - Raclettezeit ❤ am 12.12. ist wieder Racletteplausch bei uns in Saland! Geniesst 12-15 Sorten feines Raclette in der gemütlichen Alphütte - à discrétion 😀 https://www.naturli-ag.ch/racletteplausch19/
👉 jetzt reservieren, freie Termine im 2020
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Our values

Freshness

We guarantee maximum freshness through short transport routes and, whenever possible, the use of regional ingredients.

Quality

We use only natural raw materials and do not use preservatives, artificial flavourings and dyes.

Transparency

We know where the milk that is in our products comes from. Our supply chains are transparent and traceable, from pasture to the shelf.

Fairness

We maintain a sustainable, fair and cooperative cooperation with our regional producers and suppliers.

natürli cheese competence in numbers

Months of maturation

Our cheese specialties ripen on average for 9 months in the stone cellar – so they develop their characteristic aroma.

Tons of cheese

More than 200 tons of cheese ripen in our cheese cellars in Saland. There they are regularly cared for and checked for their quality.

Humidors

In nine humidors we sell our cheese directly from the cheese cellar. A shopping experience for the eye, nose and palate awaits you.

Types of cheese

Depending on the season, we offer around 300 types of cheese from Switzerland and abroad, including seasonal specialties, in our humidors.

Unique shopping experience in our cheese humidor

Fresh, fresher, humidor: If you have ever tasted cheese directly from the cheese cellar, you know: the fresher a cheese, the better the aroma and taste.

In order to be able to offer customers cheese as fresh as from the cellar, natürli zürioberland AG has developed the cheese humidor. This innovative small-format cheese cellar offers a unique shopping experience for all your senses: In the humidor, temperature and humidity are regulated in such a way that they correspond to the real climatic conditions in a cheese cellar. Thanks to ideal climatic conditions, the cheese can be stored openly in the humidor – so it retains its unadulterated aroma.