Highest competence in
Cheese and dairy products

Relish with roots - since 1995

natürli: relish with roots

natuerli logo

Under the regional label "natürli", natürli zürioberland ag sells selected cheese specialties from regional small cheese dairies. In addition, we produce high-quality dairy products and cottage cheese in our own dairy in Saland in the Töss Valley.

Natürli cheese and natural dairy products are available from numerous regional retailers,in our humidors,at the wholesale distributors and in our webshop.

News

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4 Stunden vor

Natürli

Am Fusse des Schauenbergs betreiben Walter und Rebecca Hungerbühler ihre Käserei Hungerbühler Oberrindal. Den Schauenberger, ein aromatischer Halbhartkäse, stellt Walter Hungerbühler aus der täglich frisch angelieferten Milch der Oberrindaler Bauern und der hauseigenen Käsekultur her. Mit frischem Quellwasser vom Schauenberg verfeinert er die Struktur, und der Käse erhält so seine cremige Konsistenz.

Der Schauenberger wurde an den Swiss Cheese Award 2018 mit dem 2. Platz in der Kategerie "übrige Halbhartkäse" ausgezeichnet und überzeugt mit einem unverwechselbaren kräftig-würzigen Aroma.

👉 Mehr zur Käserei Hungerbühler: http://www.kaeserei-hungerbuehler.ch/produkte.html
👉 Alle natürli Käsereien: https://www.naturli-ag.ch/unsere-produzenten/
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5 Tage vor

Natürli

Schweiz und Käse gehören zusammen: zum 1. August gab es einen tollen Brunch im Landgasthof Hasenstrick mit unserem wunderbaren Käsebuffet mit Spezialitäten aus dem Zürcher Oberland
🇨🇭 🧀 🥳

Gerne überraschen wir auch Ihre Gäste an einen Vereinsfest, Jubiläum oder einem Firmenanlass mit unserem natürli Käsebuffet: https://www.naturli-ag.ch/catering/
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1 Woche vor

Natürli

Abkühlung gefällig😅?! In unseren Käsekellern ist es angenehm kühl in diesen Tagen.
Kühlt euch ab in den schönen Flüssen, Bächen und Seen unserer Region oder eben im Käsekeller resp. in einem unserer Humidore: dort erwarten euch frische 15 Grad Celsius 👌

👉 https://www.naturli-ag.ch/humidore/#standorte
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2 Wochen vor

Natürli

Zu Besuch auf dem Bio-Hof von Familie Abderhalden Abderhalden Naturbuur im Zürcher Oberland: Hier wird Käse nach traditionellem Handwerk hergestellt. Die Milch dazu stammt von den eigenen Kühen, die Sennerei ist ebenfalls direkt auf dem Hof und verarbeitet neben der hofeigenen Milch auch noch diejenige der umliegenden Höfe. Das ist sinnvolles Wirtschaften, für die Natur und die Region.

👉https://www.naturli-ag.ch
👉https://bit.ly/39jeyUT

Fotograf: Christian Iseli
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2 Wochen vor

Natürli

Bei uns wisst ihr, woher die Milch in eurem Käse stammt: wir beziehen regionale Käsespezialitäten von rund 30 gewerblichen Käsereien, mit denen wir partnerschaftlich zusammenarbeiten. Die Familie Abderhalden aus Gibswil-Ried ist einer unserer Lieferanten. Ihre Besonderheit: Sie verarbeiten einen Teil der Milch direkt auf ihrem Bio-Bauernhof zu feinem zürioberländer Käse weiter 👍

Natürli Zürioberland AG: (https://www.naturli-ag.ch)
Abderhalden Naturbuur (https://naturbuur.ch)
Fotos: Chris Iseli (http://www.chris-iseli.ch)
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Our values

Freshness

We guarantee maximum freshness through short transport routes and, whenever possible, the use of regional ingredients.

Quality

We use only natural raw materials and do not use preservatives, artificial flavourings and dyes.

Transparency

We know where the milk that is in our products comes from. Our supply chains are transparent and traceable, from pasture to the shelf.

Fairness

We maintain a sustainable, fair and cooperative cooperation with our regional producers and suppliers.

natürli cheese competence in numbers

Months of maturation

Our cheese specialties ripen on average for 9 months in the stone cellar – so they develop their characteristic aroma.

Tons of cheese

More than 200 tons of cheese ripen in our cheese cellars in Saland. There they are regularly cared for and checked for their quality.

Humidors

In nine humidors we sell our cheese directly from the cheese cellar. A shopping experience for the eye, nose and palate awaits you.

Types of cheese

Depending on the season, we offer around 300 types of cheese from Switzerland and abroad, including seasonal specialties, in our humidors.

Unique shopping experience in our cheese humidor

Fresh, fresher, humidor: If you have ever tasted cheese directly from the cheese cellar, you know: the fresher a cheese, the better the aroma and taste.

In order to be able to offer customers cheese as fresh as from the cellar, natürli zürioberland AG has developed the cheese humidor. This innovative small-format cheese cellar offers a unique shopping experience for all your senses: In the humidor, temperature and humidity are regulated in such a way that they correspond to the real climatic conditions in a cheese cellar. Thanks to ideal climatic conditions, the cheese can be stored openly in the humidor – so it retains its unadulterated aroma.