Highest competence in
Cheese and dairy products

Relish with roots - since 1995

natürli: relish with roots

natuerli logo

Under the regional label "natürli", natürli zürioberland ag sells selected cheese specialties from regional small cheese dairies. In addition, we produce high-quality dairy products and cottage cheese in our own dairy in Saland in the Töss Valley.

Natürli cheese and natural dairy products are available from numerous regional retailers,in our humidors,at the wholesale distributors and in our webshop.

News

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10 Stunden vor

Natürli

Draussen war's eisig kalt 🥶❄️ heute morgen, aber in unserer Produktion sorgen unsere Mitarbeiterinnen für Frühlingsgefühle 🌷... es duftet herrlich nach Bärlauch 🌿. Kennst du unseren feinen Bärlauch Brie? 😋 ... Mehr erfahrenEinklappen

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5 Tage vor

Natürli

Wir sind weiterhin für euch da 💪🏻 und stellen sicher, dass ihr auch jetzt genügend frische Käse- und Milchprodukte 🧀🥛 aus dem Zürioberland im Kühlschrank habt. ... Mehr erfahrenEinklappen

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2 Wochen vor

Natürli

Yes, we are open 💪 Bring Genuss zu Dir ins Wohnzimmer: unsere natürli Humidore an zehn Standorten sind nach wie vor geöffnet! Feine Käsespezialitäten und frische Milchprodukte aus dem #zürioberland warten auf euch.

👉 https://www.naturli-ag.ch/humidore/#standorte

❤️ Bliibed gsund ❤️
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2 Wochen vor

Natürli

Das Corona-Virus macht leider auch vor unseren natürli-Events nicht Halt: Aus gegebenem Anlass müssen wir schweren Herzens unseren traditionellen Zürcher Oberländer Käsemarkt vom 1. Mai dieses Jahr absagen 😢. Nach zehn erfolgreichen Ausgaben hätten wir dieses Jahr zum 11. ZOK geladen und rund 3'000 Gäste mit unseren natürli Käsespezialitäten, regionalen Delikatessen, feinem Brunch und einem abwechslungsreichen Unterhaltungsprogramm verwöhnt.
Obwohl die verschärften Massnahmen des BAG vorerst nur bis zum 30. April gelten, lässt die unsichere Situation keine saubere und sorgfältige Vorbereitung für einen Grossevent wie den Käsemarkt zu. Wir entschuldigen uns bei allen Käseliebhaberinnen und Käseliebhabern und hoffen, den beliebten Käsemarkt spätestens 2021 wieder in gewohnter Manier durchführen zu können.

Und warum nicht die Not zur Tugend machen?! Häufiger zuhause essen hat auch seine guten Seiten: Ein feines natürli Raclette in den eigenen vier Wänden ist auch ganz gemütlich 😋

❤️ Bleibt gesund ❤️
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Our values

Freshness

We guarantee maximum freshness through short transport routes and, whenever possible, the use of regional ingredients.

Quality

We use only natural raw materials and do not use preservatives, artificial flavourings and dyes.

Transparency

We know where the milk that is in our products comes from. Our supply chains are transparent and traceable, from pasture to the shelf.

Fairness

We maintain a sustainable, fair and cooperative cooperation with our regional producers and suppliers.

natürli cheese competence in numbers

Months of maturation

Our cheese specialties ripen on average for 9 months in the stone cellar – so they develop their characteristic aroma.

Tons of cheese

More than 200 tons of cheese ripen in our cheese cellars in Saland. There they are regularly cared for and checked for their quality.

Humidors

In nine humidors we sell our cheese directly from the cheese cellar. A shopping experience for the eye, nose and palate awaits you.

Types of cheese

Depending on the season, we offer around 300 types of cheese from Switzerland and abroad, including seasonal specialties, in our humidors.

Unique shopping experience in our cheese humidor

Fresh, fresher, humidor: If you have ever tasted cheese directly from the cheese cellar, you know: the fresher a cheese, the better the aroma and taste.

In order to be able to offer customers cheese as fresh as from the cellar, natürli zürioberland AG has developed the cheese humidor. This innovative small-format cheese cellar offers a unique shopping experience for all your senses: In the humidor, temperature and humidity are regulated in such a way that they correspond to the real climatic conditions in a cheese cellar. Thanks to ideal climatic conditions, the cheese can be stored openly in the humidor – so it retains its unadulterated aroma.